Retouren

Herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, het artikel retour te sturen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat de bestelling is ontvangen. Wanneer u de producten retour wilt sturen, moet u ons hier eerst van op de hoogte stellen. Wanneer wij de herroepingsmededeling ontvangen hebben, ontvangt u van ons het retouradres of wijze van retourneren. U kunt alleen volledige artikelen retourneren.

Wanneer we de zending retour hebben ontvangen, wordt er bekeken of deze aan de retour voorwaarden voldoet. Als het aan de retour voorwaarden voldoet, wordt de waarde van uw bestelling teruggestort op uw rekening. Dit is exclusief de gemaakte verzendkosten. Stichting Parki is draagt de verzendkosten alleen wanneer een verkeerd of ondeugdelijk product is geleverd. De terugbetaling gebeurt onverwijld of tot maximaal 7 dagen, nadat wij het pakket retour hebben ontvangen.

De terugbetaling zal op dezelfde wijze worden uitgevoerd, als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht. Tenzij u uitdrukkelijk en anderszins heeft ingestemd. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling.