impressie event Brein & Muziek van 7 april 2022

Hieronder 2 impressies van het eerste grote Event dat plaats vond in de HilvariaStudio’s. Voor een geheel uitverkochte zaal traden de bekende neuro psycholoog Erik Scherder, pianist Jan Willem Rozenboom, harpiste Renske de Leuw, presentator Frank van Pamelen, neuroloog Ben Jansen en beeldend kunstenaar en oprichter van de Stichting Parki Twan Hendriks op voor het doel van de stichting. Gerld genereren om wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson mede te financierenevent “Brein & Muziek” van 7 april 2022.

Het flip-over online boek is het werk van fotografe Danielle van Dijk. daniellevandijk.nl


De video is gemaakt door Thomas Bakker en gesponsord door Filmmomenten. filmmoment.nl


Speech Twan

2 antwoorden op “impressie event Brein & Muziek van 7 april 2022”

 1. Beste Twan en leden van de stichting Parki
  Wij waren aanwezig op de avond in de Hilvaria studio’s in april . Prachtige avond met mooie muziek, veel bezoekers , prachtige kunstwerken van Twan, een mooie lezing van dr. Scherder ( wel wat technisch ) maar vooral waren we getroffen door de enorme inzet en initiatieven van Twan. Indrukwekkend. Evenals zijn speech en evenals het mooie kunstwerk Grasveld.
  Mijn man heeft ook parkinson wat sinds 2000 is gediagnostiseerd. Op hetzelfde moment dat Corona bekend werd en de eerste lockdowns begonnen. We zijn nu twee jaar verder en veel verdriet en mooie momenten verder. Wat een rare ziekte is het. Wat een rotziekte is het. Ook wij gaan al twee jaar voor het halfvolle glas. Dat lukt wisselend maar vrij goed. We proberen de dag te plukken en vooral in te zetten op wat wél kan.
  Twan bedankt voor jouw mooie initiatieven. Bedankt voor de mooie avond. We blijven je volgen. Het beste met je gezondheid en het beste met de stichting Parki.
  Herman en Jose Couwenberg

  1. Dank Herman en Jose,
   Natuurlijk willen we geld ophalen maar zo’n reactie, als die van jullie op wat wij doen, is goud waard. We hebben al wat ideeën en plannetjes liggen om verder te gaan. Zolang ik kan laat ik dat ook gebeuren en de enige die mij tegen kan houd is Parkinson zelf. Maar ik weet ook dat een mens meer kan dan hij denkt.
   Nogmaals dank ,

   Gr Twan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *